Stichting Horse Sense
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Stichting Horse Sense

Burnout

Werkstress of een burnout?

 

Niets doen is geen oplossing

De hardwerkende perfectionist, zeer betrokken bij het werk, is degene die behoort tot de grootste risicogroep. Duidelijke grenzen stellen, leren op tijd nee te zeggen en van tevoren duidelijke afspraken maken over wederzijdse verwachtingen, zijn voorbeelden die tijdens de begeleiding / coaching aan bod komen. Als u niet meer kan, als u "de man met de hamer bent tegengekomen", dan is thuis zitten de minst effectieve aanpak.

Door weer aan het werk te gaan krijgt u zelfvertrouwen, sociale contacten en waardering. Maar voordat het zover is,zult u eerst moeten herstellen.
Met behulp van paarden, natuur en rust proberen we dit te bewerkstelligen. De sessies worden individueel begeleid, dus 1 op 1. Afhankelijk van de hulvraag zal er worden bekeken of er meerdere sessies nodig zijn.  In dat geval zullen er ook 'huiswerkopdrachten' gegeven kunnen worden. 

 

Door terug te gaan in de tijd, dicht bij de natuur te zijn en zich te verdiepen in het paard, hebben we al veel mensen kunnen helpen om zich weer sterk genoeg te voelen en weer positief in het leven te gaan staan.

 

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met paarden. U hoeft dus geen 'paardenman of -vrouw' te zijn.  Tijdens de sessies gaat het om de interactie tussen mens en paard. Het paard is de 'buddy' van de mens. U zit dus niet op de rug van het paard. 

 

Aarzel niet maar bel voor meer informatie,

iedereen is anders, ieder mens is uniek!

Wij kijken ook per zorgvraag hoe en waar mee aan de slag te gaan.

 

Stichting Horse Sense

Asbroek 10 a

Heibloem

 

06-22123213

 

 

Stichting Horse Sense

Contact

Meer informatie? Neem dan contact met ons op:

info@stichtinghorsesense.nl

06-22123213

vraag een intake aan

of onder het genot van een kopje koffie op ons terras / in de saloon