Stichting Horse Sense
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Stichting Horse Sense

Saloon

Op 21 september 2012 hebben wij onze deuren geopend van onze westernsaloon. We hebben gebouwd geheel in westernstijl. Het is een project geheel door ons zelf ontworpen, geen modern gebouw maar alles teruggebracht in de tijd van vroeger. De buitensteen is een super mooie steen: rood met zwart en getrommeld zodat deze steen nieuw is maar eruit ziet als oud, de naam van deze steen is oud-maas steen gebakken in Limburg. We hebben veel gewerkt met hout en uiteraard komen er vele aspecten van vroeger in voor, uiteraard ook een echte saloondeur en aan beide zijde een uitbouw waar je heerlijk buiten kunt zitten. Binnen is uiteraard gedacht aan een ouderwetse bar en een grote houtkachel, deze kan buiten ook gebruikt worden voor een gezellig kampvuur en buiten barbecue.

De saloon bestaat uit 2 verdiepingen:

Benedenverdieping saloon: keuken-ontvangstruimte-saloon-houtkachel-bar-wc-doucheruimte-2 slaapkamers 

Bovenverdieping saloon: 2 grote slaapkamers met eigen balkon, waar je mooi uitzicht hebt op het trainings-park met onze overdekte binnen-hal en paardenstallen.

Ook is er boven aanwezig een workshop ruimte, en dart en poolbiljart gedeelte.

Achterzijde saloon:
Aan de achterkant van de saloon heb je een mooi uitzicht op onze nieuwe paardenstallen en trainingsmolen met daarachter het bos.

Voorzijde saloon:

De voorkant heeft dezelfde uitbouw waar je heerlijk op het teras kunt zitten onder het genot van een kopje koffie genietend van de paarden die worden bereden in de buitenpadock of getraind in de roundpen.
Stichting Horse Sense

Contact

Meer informatie? Neem dan contact met ons op:

info@stichtinghorsesense.nl

06-22123213

vraag een intake aan

of onder het genot van een kopje koffie op ons terras / in de saloon