Stichting Horse Sense
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Stichting Horse Sense

Coaching kinderen met motorisch, auditief of visueel probleem

Coaching voor kinderen met een motorisch, auditief of visueel probleem

Will's Ranch biedt trainingen/coaching voor kinderen met een motorisch, auditief of visueel probleem. Denk hierbij aan kinderen die moeite hebben met de fijne of grove motoriek, kinderen die armen of benen moeizaam kunnen bewegen, kinderen met een spierziekte, kinderen die blind of slechtziend zijn of kinderen die doof of slechthorend zijn.

 

De coachingssessie wordt gedaan in samenwerking met het paard. Tijdens een kort gesprek zal duidelijk worden wat het kind nodig heeft (bijv. ontspanning, meer zelfvertrouwen of psychische hulp).

De kinderen zullen eerst kennismaken met het paard en vervolgens zullen zij met het paard aan de slag gaan. Dit hoeft niet te betekenen dat het kind op de rug van het paard zal zitten.

 

Verschillende trainingen zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld de PAS-methodiek, waarbij het paard de emoties en gevoelens van het kind spiegelt. Er wordt gewerkt van rust en vertrouwen en veiligheid staat voorop. Er is ook een speciaal duozadel beschikbaar, waarop zowel een ervaren ruiter als een kind tot 30 kilo kan zitten. Voor de oudere kinderen staan er brave en betrouwbare pony's klaar.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op:

Will's Ranch

Asbroek 10

6089 NA Heibloem

06-22123213

info@willsranch.nl

 

 

 

Stichting Horse Sense

Contact

Meer informatie? Neem dan contact met ons op:

info@stichtinghorsesense.nl

06-22123213

vraag een intake aan

of onder het genot van een kopje koffie op ons terras / in de saloon